• Lucrările de renovare se întâmplă deja de 2 ani.
  • Noile străzi din Constanța sunt crăpate și au asfalt în valuri.
  • DLAF investighează modul în care Constanța cheltuie banii europeni.

România lucrului bine făcut se vede cel mai bine pe malul mării unde asfaltul și trotuarele înghit de pomană bani europeni. Constanța se chinuie de 2 ani să renoveze străzile din oraș cu fonduri europene, dar s-a ales cu dale crăpate, asfalt în valuri și guri de canalizare cârpite în cel mai pur stil românesc, adică umplute cu ciment de jur împrejur. Toate astea în timp ce Primăria orașului se mândrește că pe unele străzi lucrările sunt aproape terminate.

De ce nu arată bine lucrările din Constanța? Asta vrea să afle și Departamentul de Luptă Antifraudă, care a anunțat că investighează cum au cheltuit constanțenii banii europeni.

La Cluj drumurile-s bune, altele sunt problemele. În orașul lui Boc poți să plătești pentru 52 de metri pătrați și să primești doar jumătate. Acest lucru este posibil pentru că un clujean a scos la vânzare un apartament care are în acte doar 27 de metri pătrați. Restul vin de la o mansardă care a apărut mai târziu și pe care proprietarul nu s-a mai deranjat să o bage în legalitate.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER
BEYONCE FACE SHOW LA VMA

Citește și: