• Robert F. Kennedy Jr. și-a exprimat opoziția față de bărbații biologici care participă în sporturile feminine.
  • Până în prezent, 21 de state au interzis femeilor transsexuale să participe la sporturile de fete și femei
  • RFK a declarat că, în opinia sa, femeile au depus prea mult efort pentru a dezvolta sporturile feminine și că este nedrept ca femeile transsexuale să participe la aceste sporturi.

Douăzeci și unu de state au interzis femeilor transsexuale să participe la sporturi pentru fete și femei, iar Robert F. Kennedy Jr. vrea ca acest număr să crească.

Fiul fostului senator al statului New York a apărut sâmbătă dimineață la CNN și a declarat că se opune ca bărbații biologici să participe la sporturile feminine, scrie Fox News.

,,Sunt împotriva persoanelor care participă la sporturile feminine și care sunt biologic de sex masculin”, a declarat candidatul democrat la președinție. ,,Cred că femeile au muncit prea mult pentru a dezvolta sporturile feminine în ultimii 30 de ani și nu cred că este corect” .

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Camera Deputaților a adoptat săptămâna trecută o legislație menită să împiedice bărbații biologici să concureze ca atleți transsexuali în sporturile feminine și feminine din școlile din întreaga țară, după o dezbatere în care mai mulți democrați i-au acuzat pe republicani că „intimidează” elevii transsexuali prin invocarea proiectului de lege.

Legea privind protecția femeilor și fetelor în sport a fost adoptată cu un vot de 219-203. Toate voturile pentru au venit de la republicani, iar toate voturile împotrivă au venit de la democrați. Însă președintele Biden a declarat că ar fi pus veto proiectului de lege dacă acesta ar ajunge pe biroul său.

La începutul acestei săptămâni, un democrat a împiedicat Senatul să adopte o lege care ar împiedica bărbații biologici să concureze ca sportivi transsexuali în echipele sportive de fete și femei din școli și universități.

Senatorul Tommy Tuberville, republican din statul Alabama, care a fost antrenor principal de fotbal la Universitatea din Mississippi și la Universitatea Auburn, a cerut aprobarea unanimă pentru adoptarea proiectului de lege.

Citește și

Partea secretă și sacră a încoronării va fi ascunsă sub un paravan artizanal. Ce se va întâmpla în acele momente la ceremonie

STUDIU. Oamenii de știință spun că extratereștrii ne-ar putea contacta în 2029. Cum explică această posibilitate

Suedia construiește prima autostradă electrificată din lume: Mașinile electrice se încarcă în timpul mersului