• Robert Kennedy Jr. și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din SUA.
  • „Îmi anunţ candidatura la învestitura democrată” , a afirmat Robert F. Kennedy Jr. în faţa susţinătorilor săi din Boston.
  • Robert F. Kennedy Jr. , în vârstă de 69 de ani, este nepotul fostului președinte John F. Kennedy.

Robert F. Kennedy Jr. și-a anunțat intenția de a fi candidatul democraților americani la alegerile prezidențiale din 2024 și s-a descris drept un promotor al adevărului care „va pune capăt scindării” , scrie CBS News.

„Îmi anunţ candidatura la învestitura democrată” , a afirmat Robert F. Kennedy Jr. în faţa susţinătorilor săi din Boston.

Kennedy Jr. candidează la președinție în 2024

Robert F. Kennedy Jr. , în vârstă de 69 de ani, este nepotul fostului președinte John F. Kennedy și fiul al lui Robert Kennedy, fost procuror general al Statelor Unite, ambii asasinați în perioada anilor `60.

Deși Robert F. Kennedy a ales Boston ca locație pentru discurs ca evocare a legăturilor politice pe care le-a avut familia sa în acest oraș, atât tatăl său, cât și unchiul său și-au declarat ambițiile prezidențiale pe Dealul Capitoliului.

John F. Kennedy, la acel moment președinte în funcție, a fost asasinat la Dallas, pe 22 noiembrie 1963. Fratele său, Robert Kennedy, a fost ucis la Los Angeles, în noaptea de 5 spre 6 iunie 1968, după ce tocmai câștigase primarele prezidențiale din California.

Citește și

Miliarde de date personale sunt vândute pe Dark Web. Cum poți verifica dacă te afli printre aceste persoane

FOTO. Piloții de avioane F-22 testează o casca de ultimă generație a US Air Force

FOTO. În Norvegia s-a deschis „cel mai lung tunel pentru bicicliști din lume”. Cât a costat proiectul