• Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan l-a criticat pe liderul formaţiunii, Ludovic Orban, pe care îl acuză că a „pierdut” unele categorii de electorat.
  • „Am aşteptări foarte mari în primul rând de la preşedintele partidului. Frustrările individuale nu au ce căuta în politică”, a spus ea.

„Discuţiile din interior trebuie să rămână în interior. La modul cel mai firesc, oamenii au în continuare aşteptări mari de la PNL. Aceste alegeri din PNL trebuie să atingă două mari aspecte: guvernarea şi buna guvernare cu reforme şi, de asemenea, îmbunătăţirea mesajelor pe care PNL le-a pierdut în ultima perioadă, mesaje pentru tineri, mesaje pentru diasporă, mesaje pentru antreprenori… Aşadar, în competiţia internă cine nu înţelege că avem o ocazie unică în care să valorificăm guvernarea şi proiectele pentru categorii pe care PNL le-a pierdut înseamnă că nu-şi înţelege misiunea politică”, spune Raluca Turcan.

Ea afirmă că are „aşteptări foarte mari” de la Ludovic Orban.

Citește și Ilie Bolojan: „Oricare dintre cei doi candidați la șefia PNL riscă să piardă și funcția pe care o deține”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Am aşteptări foarte mari în primul rând de la preşedintele partidului să facă lucrul acesta – campania internă să o valorifice pentru PNL şi nu pentru propria persoană. Frustrările individuale nu au ce căuta în politică. Oamenii nu sunt interesaţi de frustrările niciunui politician. Sunt interesaţi de viaţa de zi cu zi, de salarii, de pensii, de guvernare, de locuri de muncă şi, dacă privesc spre un partid, privesc cu aşteptarea ca acel partid şi într-o competiţie internă este preocupat de cei din afară, nu de scaunele din interior”, conchide Turcan.

Potrivit unor sure din conducerea PNL, Raluca Turcan i-ar fi reproşat şefului său de partid, Ludovic Orban, că a dat tonul atacului împotriva colegilor de partid care îl susţin pe Florin Cîţu preşedinţia formaţiunii.

Anterior, Raluca Turcan a spus că trei ministere importante au fost cedate USR PLUS pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților, ocupată de Ludovic Orban. În replică, Orban a spus că Florin Cîțu „a fost preferința USR PLUS pentru funcția de premier, eu am fost propunerea PNL”.