• Informaţia privind femeia decedată şi cele două persoane rănite a fost furnizată de preşedintele FNSEA.
  • Un vehicul a forţat blocada în jurul orei 5.30 şi s-a îndreptat cu viteză spre zidul de paie construit de manifestanţi.
  • Mai multe persoane dormeau în apropierea zidului de paie când o maşină a intrat pe şosea şi a intrat în bariera improvizată.

O femeie a murit şi alte două persoane au fost rănite, marţi dimineaţa, pe un drum naţional blocat în prezent de fermieri în apropiere de Pamiers, în Ariège, Franţa, relatează TF1.

Informaţia privind femeia decedată şi cele două persoane rănite a fost furnizată de preşedintele FNSEA şi confirmată apoi de procuratură pentru TF1.

Arnaud Rousseau a declarat pentru RMC că cele trei victime erau membri ai sindicatului agricultorilor. Potrivit preşedintelui sindicatului, persoana decedată era un agricultor: „O femeie a murit. Soţul şi fiica ei se află într-o stare gravă şi sunt trataţi rapid de către serviciile de urgenţă”. Identitatea celor doi răniţi nu a fost confirmată încă de surse oficiale.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
CUM ARATĂ SECURITATEA JO?

Potrivit postului France 3 Occitanie, un vehicul a forţat blocada în jurul orei 5.30 şi s-a îndreptat cu viteză spre zidul de paie construit de manifestanţi. Informaţia a fost confirmată de procurorul general, care a precizat că incidentul a avut loc pe RN20: „O maşină a intrat pe şosea şi s-a izbit cu mare viteză de un zid de paie ridicat de agricultori. S-au produs pagube materiale considerabile”.

Potrivit informaţiilor TF1, mai multe persoane dormeau în apropierea zidului de paie când o maşină a intrat pe şosea şi a intrat în bariera improvizată, dintr-un motiv care nu se cunoaşte încă.

Citește și