• Eurodeputatul maghiar József Szájer, membru FIDESZ, s-a retras din politică
  • El a fost prins de polițiștii belgieni la o orgie gay în Bruxelles
  • Presa apropiată lui Orban acuză o conspirație a serviciilor secrete germane

Ungurii spumegă de furie. Acuză Vestul că a înscenat povestea europarlamentarului lor arestat de polițiștii belgieni la o orgie gay. Maghiarii susțin că este scenariu gândit de germani ca să pedepsească Ungaria, pentru că nu-și dă votul pentru miliardele de euro bani europeni.

Povestea eurodeputatului maghiar s-a viralizat rapid. József Szájer este unul dintre autorii Constituției din 2010 care prevede căsătoria ca un act între un bărbat și o femeie. Chiar și el este căsătorit cu o judecătoare.

Magyar Nemzet, ziar apropiat de partidul FIDESZ al lui Orban scrie că parlamentarul maghiar este victima serviciilor secrete germane. Ar fi o lecție pe care Angela Merkel i-o dă Ungariei, pentru că Orban se opune planului de redresare economică din UE. Presa maghiară susține că nu ar fi prima orgie la care participă europarlamentari, doar că acum e totul public.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Belgienii au altă versiune. Au fost alertați de nerespectarea măsurilor de carantină, iar acolo deputatul maghiar József Szájer a invocat imunitate diplomatică. Așa s-a ajuns la ministrul Afacerilor Externe și povestea a devenit publică.

Urmăriți Aleph News pe FacebookTwitterYoutube și Instagram!