Dan Barna, voluntar la un centru de vaccinare drive-thru din Capitală: Sunt zone unde primarii nu s-au implicat

barna-vaccinare Dan Barna (foto dreapta), voluntar la un centru de vaccinare drive-thru din Capitală. Foto: Facebook/DanBarnaUSR
  • Vicepremierul Dan Barna a fost sâmbătă voluntar la un centru de vaccinare drive-thru din Sectorul 2 din București.
  • Barna susține că, în mediul rural, acolo unde autoritățile nu s-au implicat în campania de vaccinare, rezultatele „nu sunt spectaculoase”.
  • Barna spune că „pentru a scăpa de restricții, pentru a nu mai purta masca, singura soluție este să ne vaccinăm”.

Vicepremierul Dan Barna a fost sâmbătă voluntar la un centru de vaccinare drive-thru din sectorul 2 din București. Acesta susține că, în mediul rural, acolo unde autoritățile nu s-au implicat în campania de vaccinare, rezultatele „nu sunt spectaculoase”.

Vicepremierul Dan Barna a distribuit în calitate de voluntar certificate de vaccinare într-un centru drive-thru din București.

„Am venit să transmit un mesaj de susținere, am venit să contribui puțin, după cum a fost posibil, să distribui în calitate de voluntar certificatele oamenilor care au venit să se vaccineze și să le mulțumesc, cerându-le totodată să mai vorbească cu prieteni, cu vecini, cu părinți să-i aducă aici la vaccinare”, a declarat Dan Barna.

„Pentru a scăpa de restricții, pentru a nu mai purta masca, singura soluție este să ne vaccinăm”

Acesta susține că „pentru a scăpa de restricții, pentru a nu mai purta masca, singura soluție este să ne vaccinăm”.

Întrebat despre situația vaccinării în mediul rural, vicepremierul a spus că se înregistrează două tipuri de experiențe.

„Sunt zone unde primarii nu s-au implicat, nu au privit această campanie altfel decât o campanie națională, și acolo rezultatele nu sunt spectaculoase, cum sunt și exemple de bună practică, unde primarii și-au asumat această campanie, precum o campanie electorală”, a mai spus Dan Barna.