• Dan Morega a fost prins la volan fără permis de 6 ori.
  • Morega a fost fotografiat la volan, în București, la Ambasada Rusiei.
  • Morega a rămas fără permis de conducere din motive medicale.
  • Procurorii l-au pus în martie sub control judiciar, pentru 60 de zile.
  • Dan Morega a lovit o mașină în Târgu Jiu, dar nu au fost victime.

Poate a șaptea oară e cu noroc. Fostul prefect de Gorj, Dan Morega, a fost prins la volan fără permis pentru a șasea oară și este sub control judiciar. Morega a fost fotografiat în București, alături de mașina sa în zona Ambasadei Rusiei.

Politicianul a rămas fără permis de conducere din motive medicale, dar a continuat să conducă, iar procurorii l-au pus în martie sub control judiciar pentru 60 de zile. Din cauză că a încălcat una din prevederile măsurii, acum riscă o sancțiune mai mare. Mai mult, Morega a lovit o mașină în Târgu Jiu, în timp ce era la volan, dar din fericire nu au fost persoane rănite, ci doar pagube materiale.

Până acum, deputatul PNL a fost prins la volan de 4 ori în județul Gorj, o dată în judetul Mehedinți și o dată în București. Fostul prefect nu poate conduce pe drumuri publice, după ce medicii au constatat că nu mai îndeplinește condițiile necesare.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
CÂT ȚINE TINEREȚEA?
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.

Referitor la noul incident în care a fost implicat Morega, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj au declarat că poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Târgu Jiu s-a sesizat cu privire la faptul că un bărbat de 78 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Fântânii din municipiu, a lovit o maşină. În urma evenimentului nu au fost persoane rănite, ci doar pagube materiale.

Potrivit unui comunicat al Parchetului, Dan Ilie Morega este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Citește și