• Dan Morega a fost prins la volan fără permis de 6 ori.
  • Morega a fost fotografiat la volan, în București, la Ambasada Rusiei.
  • Morega a rămas fără permis de conducere din motive medicale.
  • Procurorii l-au pus în martie sub control judiciar, pentru 60 de zile.
  • Dan Morega a lovit o mașină în Târgu Jiu, dar nu au fost victime.

Poate a șaptea oară e cu noroc. Fostul prefect de Gorj, Dan Morega, a fost prins la volan fără permis pentru a șasea oară și este sub control judiciar. Morega a fost fotografiat în București, alături de mașina sa în zona Ambasadei Rusiei.

Politicianul a rămas fără permis de conducere din motive medicale, dar a continuat să conducă, iar procurorii l-au pus în martie sub control judiciar pentru 60 de zile. Din cauză că a încălcat una din prevederile măsurii, acum riscă o sancțiune mai mare. Mai mult, Morega a lovit o mașină în Târgu Jiu, în timp ce era la volan, dar din fericire nu au fost persoane rănite, ci doar pagube materiale.

Până acum, deputatul PNL a fost prins la volan de 4 ori în județul Gorj, o dată în judetul Mehedinți și o dată în București. Fostul prefect nu poate conduce pe drumuri publice, după ce medicii au constatat că nu mai îndeplinește condițiile necesare.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Referitor la noul incident în care a fost implicat Morega, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj au declarat că poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Târgu Jiu s-a sesizat cu privire la faptul că un bărbat de 78 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Fântânii din municipiu, a lovit o maşină. În urma evenimentului nu au fost persoane rănite, ci doar pagube materiale.

Potrivit unui comunicat al Parchetului, Dan Ilie Morega este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Citește și