• Influencer: Sentimentele pentru colegul de muncă sunt false.
  • Influencer: Nu intrați în relații pripite cu colegii de muncă!
  • Studiu: 40% din angajații americani au avut aventuri cu colegi.
  • Tendința pentru relații este în vânzări, educație, asistență medicală.

Sentimentele pentru colegul sau colega de la birou nu sunt reale. Porți doar „ochelari de birou”,asta spune o expertă în relații din Londra, într-un video de pe TikTok. Efectul este același ca atunci când consumi alcool, iar cei din jur par mai atractivi decât sunt de fapt – la fel se întâmplă și cu locul de muncă, care joacă feste celor care sunt dornici de iubire în viața lor.

Deși tânăra nu știe de ce angajații prind sentimente unul pentru celălalt la birou, îi îndeamnă să nu se avânte în relații și să se întrebe, timp de 30 de secunde: „Dacă l-aș vedea pe stradă, chiar mi-ar plăcea de el?”. Influencerul garantează că sentimentele plăcute sunt cel mai probabil false.

Un studiu de anul trecut constată că 40% din angajații din America au avut parte fie de aventuri cu un coleg sau colegă de muncă, fie de o relație cu un partener de afaceri. Cei care lucrează cot la cot în vânzări, educație, asistență medicală și forțele armate au cea mai mare tendință să prindă sentimente unul pentru celălalt, arată un raport din octombrie.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ

Dragostea la birou e ca aia la alcool, zic psihologii. Faptul ca stai 40 de ore pe săptămână înconjurat de aceleași persoane are același efect ca alcoolul când vine vorba de iubire. Începi să îi vezi pe oamenii din jurul tău mai frumoși decât sunt în realitate și începi să vrei să îi combini.

Citește și