• Delegația AUR a întârziat la întâlnirea cu Iohannis de la Cotroceni
  • Diana Șoșoacă: „Am adeverință medicală ca să nu port mască”
  • George Simion: „I-am vorbit președintele Iohannis despre situația pădurilor de azi”

Încotro? În Cotroceni! AUR, partidul care calcă pentru prima oară în Parlament a comis-o azi la întâlnirea oficială cu Iohannis. Cei 5 delegați s-au învârtit în jurul Palatului și nu au ajuns la timp.

Portavocea AUR, Diana Șoșoacă, și-a filmat tot traseul zilei. Șoșoacă a dat totul LIVE pe Facebook și i-a anunțat pe fani că merge să se vadă cu Iohannis fără mască. Din motive medicale.

Diana Șoșoacă, senator AUR:Nu-mi pun nicio mască, domnule! Mie nu-mi pune nimeni mască! Eu am adeverință. Legea îmi spune că eu am dreptul să nu port mască.”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Delegația condusă de George Simion, Diana Șoșoacă și Claudiu Târziu a ajuns târziu. „Pentru că ne-am plimbat” a justificat Șoșoacă, după întâlnirea cu și fără mască.

Diana Șoșoacă, senator AUR: Aveți o problemă cu masca asta. Mi s-a spus că nu pot să intru fără mască. Am arătat adeverinta. M-au rugat frumos să o țin măcar pe gură, am purtat-o pe gură și la sfârșitul întâlnirii cu domnul Iohannis, înainte de a ne despărți, mi-am dat jos masca. Este un semnal, pentru că și noi oamenii care suferim de anumite boli și suntem exceptați de la purtarea măștii avem drepturi în această țară după care am ieșit fără mască de acolo.”

Simion a descris în versuri întâlnirea cu Iohannis.

George Simion, Lider AUR: „Cred că cel mai bine a descris Octavian Goga într-o poezie: „Doar-abia o clipă le-a ţinut divanul, /Cu mândria-i rece mut sta suveranul,/ Şi-a-nţeles degrabă Neagoe, sărmanul, /C-a pierdut domnia neamul Basarab…”