Diana Șoșoacă, acuzată de chestorul Senatului că l-a agresat fizic: „M-a prins de față și mi-a zis: «în ce calitate mi-ai luat tu sacul?»“

Sursa Foto: Mediafax / Eduard Vînătoru

Chestorul Senatului Sergiu Vlad (USR PLUS) o acuză pe Diana Șoșoacă, senator independent, că l-a agresat fizic marți, în timpul dezbaterilor moțiunii de cenzură inițiată de PSD. Totul s-a întâmplat după ce Diana Șoșoacă a venit cu un sac la dezbaterea moțiunii de cenzură.

„Am luat sacul din fața domnului prim-ministru și l-am scos din sala de plen. A venit după mine și mi-a zis să-i dau sacul, iar eu i-am spus să și-l ia. M-a prins de față și mi-a zis: <în ce calitate mi-ai luat tu sacul?>. Eu sunt senator și sunt chestor al Senatului. I-am spus că la cât de agresivă este, nu mă mir că este la al treilea divorț. Este destul de violentă, verbal și fizic“, spune chestorul Senatului Sergiu Vlad (USR PLUS).

CITEȘTE ȘI VIDEO: Diana Șoșoacă a venit cu un sac la dezbaterea moțiunii de cenzură și s-a certat cu un chestor: „De aia sunteți la al treilea divorț” / „Să nu rămâneți gravid”

Sergiu Vlad povestește că, într-o ședință a Senatului, Diana Șoșoacă l-a mai agresat, însă atunci doar verbal.

„De data a fost agresivă și fizic. Mă gândesc la plângere chiar și penală. Nu ai imunitate împotriva agresiunilor fizice. Nu poți să fii agresiv fizic doar pentru că ești femeie”, a mai spus Vlad.