• Diana Iovanovici-Șoșoacă vrea să mai „adune” șase colegi din Senat, alături de care să formeze un grup
  • „Deja am creat o nouă mișcare, un nou curent politic”, a spus Diana Șoșoacă
  • Aceasta susține că s-a întâlnit cu mai mulț parlamentari, fără știrea conducerii centrale

După ce a fost exclusă din AUR, Diana Iovanovici-Șoșoacă vrea să mai „adune” șase colegi din Senat, alături de care să formeze un grup, relatează Europa Liberă.

„Deja am creat o nouă mișcare, un nou curent politic, care militează strict pentru adevărul nealterat, un adevăr care a deranjat toate instituțiile statului, toți corupții din sistem. E posibil să vină parlamentari și din alte partide alături de mine. În PNR există democrație, fiecare acționează după cum consideră. Cea mai mare parte din AUR sunt susținătorii mei, ce concurență să devin eu? Oamenii sunt cu mine. Dacă voiam să iau puterea în AUR, o luam și puneam condiții. Și eu puteam să obțin funcții. Poate mă vedeți în fruntea țării. Eu voi apărea în continuare ca senator Diana Ionavovici Șoșoacă. Eu sunt eu”, a spus senatoarea.

Aceasta susține că s-a întâlnit cu mai mulț parlamentari, fără știrea conducerii centrale. În același timp susține că decizia de a fi exclusă din AUR nu este bazată pe un statut.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Totuși, cei din AUR și-au menținut decizia inițială, ba chiar au susținut că vor institui un regim mai riguros de selecție a candidaților.