• Directorul executiv al Ryanair, Michael O’Leary, a avut parte de o primire neobişnuită la Bruxelles.
  • Acesta a primit două plăcinte cu cremă în faţă, în timp ce se afla lângă un carton reprezentând-o pe Ursula von der Leyen.
  • Şeful Ryanair, care se bucură în mod regulat de publicitate, a râs de cascadorie.

Directorul executiv al Ryanair, Michael O’Leary, a avut parte de o primire neobişnuită la Bruxelles. Acestaa a primit două plăcinte cu cremă în faţă, în timp ce se afla lângă un carton reprezentând-o pe Ursula von der Leyen.

Plăcintele au fost aruncate de două activiste de mediu. O’Leary protesta singur în faţa Comisiei Europene față de grevele repetate ale controlorilor de trafic aerian din UE, care afectează compania sa aeriană irlandeză low-cost, cea mai mare din Europa după numărul de pasageri. Bine aţi venit în Belgia”, a spus una dintre activiste în timp ce l-a lovit cu o plăcintă în faţă.

Opriţi poluarea de la avioane”, a spus cealaltă activistă în timp ce îşi a aruncat plăcinta pe capul lui O’Leary. Şeful Ryanair a râs de cascadorie, spunându-i calm unui asistent să îi ducă jacheta murdară la curăţat, potrivit The Guardian.

Compania Ryanair a postat ulterior pe X, fostă Twitter, că O’Leary a primit o primire călduroasă la Bruxelles”. Pasagerii sunt atât de mulţumiţi de rutele şi petiţia noastră încât sărbătoresc cu tort”, a spus acesta.

Citește și: