• Fosta primă doamnă a anunțat decesul mamei sale la vârsta de 78 de ani la începutul acestei luni.
  • Ea a rostit un elogiu la înmormântare, amintindu-și mama ca fiind „o rază de lumină în cele mai întunecate zile”.
  • Ea lucrase la o fabrică de textile din orașul sloven Sevnica, în timp ce soțul ei era vânzător de mașini.

Donald Trump s-a alăturat soției sale Melania pentru înmormântarea mamei sale, Amalija Knavs, la o ceremonie privată în Florida. Fosta primă doamnă a anunțat decesul mamei sale la vârsta de 78 de ani la începutul acestei luni, scrie BBC.

Ea a rostit un elogiu la înmormântare, amintindu-și mama ca fiind „o rază de lumină în cele mai întunecate zile”. Trump a omis o ședință de judecată în procesul său pentru defăimare din New York pentru a participa la înmormântare, după ce judecătorul a refuzat să amâne procedura pentru o zi.

„În prezența ei, lumea părea să strălucească de bucurie”, a spus Melania Trump în timpul unui elogiu. „Legătura noastră a fost de nedespărțit”.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Amalija Knavs și soțul ei, Viktor, au devenit cetățeni americani în 2018, după ce au locuit în SUA cu cărți verzi sponsorizate de fiica lor. Ei au putut profita de procesul de viză pentru reunificarea familiei, pe care președintele de atunci, Donald Trump, îl ridicase în derâdere drept „migrație în lanț”, care ar trebui abandonată.

Ea lucrase la o fabrică de textile din orașul sloven Sevnica, în timp ce Viktor era vânzător de mașini. Trump a urmat liceul din capitala, Ljubljana, la aproximativ o oră de mers cu mașina. L-a cunoscut pe Donald Trump în 1998 în timp ce lucra ca model. Au împreună un fiu, Barron, în 2006 – în același an în care a devenit cetățean american.

Citește și