• Fostul președinte Donald Trump l-a ironizat pe guvernatorul Ron DeSantis la un eveniment.
  • Donald Trump: Campania guvernatorului Floridei se prăbușește „ca o pasăre rănită foarte grav”.
  • Sâmbătă, atât Trump, cât și DeSantis au organizat evenimente de campanie în Iowa.

Fostul președinte Donald Trump l-a ironizat pe guvernatorul Ron DeSantis la un eveniment. Campania guvernatorului Floridei se prăbușește „ca o pasăre rănită foarte grav”, a afirmat Trump, potrivit AP.

„L-am ales și, patru ani mai târziu, presa țipa la el, strigând: „Vrei să candidezi împotriva președintelui?”. Iar el a spus: „Nu am niciun comentariu”. Eu am spus: el nu are niciun comentariu. Asta înseamnă că va candida. Trebuie să-l lovim pe tipul ăsta. Și geniile mele din culise, care sunt plătite cu atâția bani, au spus: „Domnule, nu vă deranjați să vorbiți despre asta pentru că oamenilor nu le pasă de loialitate”. Eu am spus, „Eu cred că le pasă de loialitate. Vedeți, eu cred că le pasă. Cred că le pasă foarte mult de loialitate”. Și l-am lovit foarte tare. Și a căzut din aer ca o pasăre rănită foarte grav, direct la pământ”, a declarat Donald Trump, în timpul discursului său.

Trump și DeSantis au organizat evenimente de campanie în Iowa

Sâmbătă, atât Trump, cât și DeSantis, au organizat evenimente de campanie în Iowa, înaintea viitoarelor adunări electorale programate pentru 15 ianuarie. Înainte de evenimentul lui Trump din Cedar Rapids, Iowa, fostul președinte a organizat un eveniment în Ankeny, unde l-a criticat pe guvernatorul statului Iowa, Kim Reynolds, pentru că l-a susținut pe DeSantis.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Citește și