• Donald Trump l-a catalogat pe Joe Biden ca fiind cel mai corupt președinte din istorie.
  • Donald Trump are deschise mai multe dosare penale, dar își menține candidatura pentru funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii.
  • Joe Biden nu a răspuns acuzațiilor făcute de Donald Trump.

Donald Trump nu își măsoară cuvintele. Într-un miting de campanie din Pennsylvania, unul dintre statele care au avut o contribuție importantă la victoria sa din 2016, și-a atacat toți contracandidații republicani iar pe Joe Biden l-a făcut „prost”.

„Avem pe cineva care nu se ridică la înălțimea jocului, nu a fost niciodată. Avem un tip care este un fiu de târfă prost”, a spus Trump, în uralele susținătorilor săi.

Donald Trump l-a învinuit pe Joe Biden pentru stiuația catastrofală în care se află America, acuzând statul în paralel, dar și democrații pentru fraudarea alegerilor prezidențiale din 2020, scrie CNN.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

„Joe Biden este vinovat pentru dezastrul din Afganistan și invadarea Ucrainei de către Rusia. Biden a lăsat veteranii în urmă. Am obținut cele mai multe voturi din istorie. Democrații au fraudat alegerile din 2020”, a declarat Donald Trump.

Ce promite Donald Trump

Donald Trump promite că în al doilea mandat o să fie mai dur împotriva agendei progresiste. „În ziua 1 a președinției mele voi semna un ordin executiv prin care voi anula fondurile pentru orice școală publică care practică teoria critică a rasei, nebunia cu identitatea genurilor și alte porcării de natură politică și sexuală”, a spus Donald Trump.

„Voi semna și o lege prin care voi interzice mutilarea sexuală a copiilor…vă vine să credeți asta? Voi securiza alegerile, voi apăra valorile creștino-iudaice, îl voi zdrobi pe coruptul Joe Biden, cel mai corupt președinte din istorie. Vom câștiga alegerile și vom face America măreață din nou. Vă mulțumesc!”, a adăugat fostul președinte al Americii.

Citește și: