• Biden a spus că nu ar trebui să existe „nicio distincție” între un „braț rupt și o cădere nervoasă” pentru furnizorii de asigurări.
  • Declarațiile sale vin în timpul unui eveniment privind îmbunătățirea accesului la asistența medicală mintală
  • Președintele a spus în repetate rânduri că scopul său este de a ajuta „să pună capăt cancerului așa cum îl cunoaștem”.

Președintele Joe Biden a afirma că administrația sa „a pus capăt cancerului așa cum îl știm noi” în timpul unui eveniment de marți la Casa Albă pentru a promova extinderea accesului la acoperirea de sănătate mintală, informează Daily Mail. Joe Biden a spus clar, în timpul remarcilor sale din East Room, că scopul său este de a pune capăt stigmatizării bolilor mintale, oferind americanilor instrumentele necesare pentru a ajunge atunci când au nevoie de ajutor. Biden, în vârstă de 80 de ani, a părut perplex în timpul declarațiilor sale de ideea că un braț rupt și o cădere mentală sunt tratate diferit de societatea americană – și a spus că în mintea lui nu există „nicio distincție” între cele două.

„Lucrăm pentru a îmbunătăți acoperirea asigurării pentru sănătatea mintală în America”, a spus Biden într-o sală plină de susținători ai sănătății mintale. „Și oameni buni, știți, nu știu care este diferența dintre a vă rupe brațul și a avea o cădere nervoasă”, a adăugat el. „Trebuie să îndeplinim promisiunea unei adevărate parități în materie de sănătate mintală pentru toți americanii acum”, a adăugat el.

În plus, Biden a spus că a fost vârful de lance pentru cercetare și tratament pentru a ajuta la stoparea cancerului. Președintele a spus în repetate rânduri că scopul său este de a ajuta „să pună capăt cancerului așa cum îl cunoaștem”. Fiul său, Beau Biden, a murit în 2015 de cancer la creier.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

„Unul dintre lucrurile pe care sunt întrebat mereu este, știi, de ce americanii și-au cam pierdut încrederea pentru o vreme în a putea face lucruri mari. — Dacă ai putea face orice, Joe, ce ai face? Am spus: Aș vindeca cancerul”, a detaliat el în timpul declarațiilor sale.

Citește și: