• Dua Lipa cere „empatia” migranților în urma limbajul guvernamental folosit.
  • „Când auzi guvernul vorbind despre albanezi, te doare”, a spus ea pentru The Sunday Times.
  • „Dua Lipa nu este doar o cântăreață britanică, ci este o imigrantă albaneză și vrem să ne asigurăm că această comunitate nu se simte doar în siguranță, dar se simte onorată aici”, spune Rama,

Starul pop, câștigător al premiului Brit Award, Dua Lipa, a spus că modul în care miniștrii discută despre migranți arată faptul că sunt „miopi”. Cântăreața se pronunță în urma comentariilor, precum ministrul de interne Suella Braverman, care a descris traversările cu bărci drept o „invazie”, declară Sky News.

Tânăra de 27 de ani, născută la Londra din părinți kosovari-albanezi, a cerut „mai multă empatie” și a spus că a fost „rănită” de modul în care guvernul a discutat despre albanezi. Ministrul de Interne Suella Braverman a vorbit anterior despre „criminalii albanezi” care traversează Canalul și a comparat afluxul de bărci mici cu o „invazie”.

„Desigur că m-a durut”, a spus Lipa într-un interviu

Ea a spus că „imigranții vin în țară și își iau locuri de muncă” va exista întotdeauna, în ciuda faptului că mulți au venit la Londra și „și-au câștigat existența muncind incredibil de mult”. „Toate acele cuvinte aruncate despre imigranți? Am simțit întotdeauna că Londra este o amalgamare de culturi. Este parte integrantă a orașului.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

„Deci, când auzi guvernul vorbind despre albanezi, de exemplu, te doare”, a spus ea pentru The Sunday Times. Comentariile doamnei Braverman au fost numite „foarte, foarte rușinoase” de prim-ministrul albanez Edi Rama.

Sursă: Sot

În timpul unei întâlniri cu Rishi Sunak din martie, dl Rama citat-o pe Lipa ca exemplu al lucrurilor pozitive pe care poporul albanez le aduce în Marea Britanie. El a spus: „Dua Lipa nu este doar o cântăreață britanică, ci este o imigrantă albaneză care a venit aici, așa cum mulți au venit, să construiască, să gătească și să cânte și vrem să ne asigurăm că această comunitate nu se simte doar în siguranță, dar se simte onorată aici.”

Citește și: