• Donald Trump se compară cu faimoasa Mona Lisa, într-un interviu acordat postului S4C, susținând că și el atrage susținători fideli în mod similar cu faimoasa pictură a lui Leonardo da Vinci.
  • Fostul președinte evidențiază faptul că oamenii se întorc mereu la aceleași subiecte și evenimente, comparându-le cu ascultarea repetată a unor melodii preferate sau vizionarea repetată a unei piese de teatru de pe Broadway.
  • Trump subliniază că, deși nu aduce mereu subiecte noi în discursurile sale, el reușește să le prezinte în moduri diferite pentru a menține interesul publicului său.

Donald Trump se compară cu „Mona Lisa”, sugerând că și el atrage mereu susținători la fel ca faimoasa pictură a lui Leonardo da Vinci: Aveți oameni care urmăresc trupele rock și ascultă aceleași cântece la nesfârșit, a declarat fostul președinte.

Potrivit Yahoo News, fostul președinte a sugerat că se aseamănă cu capodopera neprețuită care este atârnată în Muzeul Luvru din Paris, deoarece atât de mulți dintre susținătorii săi continuă să se întoarcă pentru a-l vedea la mitinguri.

Trump a menționat că fanii Mona Lisei o vizitează de sute de ori și consideră că ea devine mai bună de fiecare dată: Aveți oameni care se duc la „Mona Lisa„. Ei iubesc Gioconda și o vor vedea de sute și sute de ori, iar aceasta devine mai bună de fiecare dată.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
VIN ALEGERILE, CUM VOTEAZĂ TINERII?

Trump a comparat și evenimentele sale de campanie cu o piesă de teatru de pe Broadway, pe care oamenii o văd de mai multe ori: Vorbești despre graniță, vorbești despre armată, vorbești despre taxe scăzute, vorbești despre anumite lucruri. Nu pot să inventez lucruri noi doar pentru că vreau să țin un discurs. Pot să le spun în moduri diferite și fac asta uneori, de multe ori. Dar ei vor doar să le audă din nou și din nou„.

Declarațiile au fost făcute într-un interviu acordat jurnalistei Maxine Hughes pentru documentarul Trump: Extreme World, care va fi difuzat pe postul S4C pe 11 iunie.

Citește și: