• Olena Zelenska spune că familia simte lipsa lui Volodimir.
  • Olena Zelenska nu se aștepta ca Volodimir să devină personalitate istorică.
  • Volodimir Zelenski a fost pe front, în Donețk.

În spatele fiecărui bărbat puternic este o femeie și mai puternică. Femeie sau bărbat, atunci când te confrunți cu un război căruia nu îi vezi sfârșitul, ai și momente de slăbiciune. Le mărturisește și Olena Zelenska întru-un interviu în exclusivitate pentru BBC.

Copilului meu îi e dor de tatăl lui. Poate că o să par puțin egoistă, dar mi-e dor de soțul meu, nu de personalitatea istorică care a ajuns, mi-e dor să fie lânga mine”, a spus Olena. De la începutul războiului, familia Zelenski trăiește separată.

Copiii suferă cel mai mult, spune Olena. Fiul cel mic, care are zece ani nu se joacă, așa cum o fac alți copii, fiica cea mare are 19 ani și visează, la fel ca orice tânăr, să poată călători, să își facă planuri de viitor. Președintele Ucrainei îi vede pe cei dragi rar. Ieri a fost în Donețk, la Bahmut. Deși Ucraina a anunțat că străpuns linia frontului în apropiere de Zaporojie, analiștii miitari spun că nu ar trebui să se bucure prea repede. Avansul este lent, iar zonele minate pun în continuare mari probleme. În retragere, rușii lasă și mai multe mine.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Citește și: