• Fostul producător al lui Tucker Carlson a fost concediat de la Fox News după ce a fost difuzată o grafică care-l numea pe președintele Joe Biden un ,,dictator în devenire” .
  • Producătorul s-a oferit să demisioneze cu un preaviz de două săptămâni, dar i s-a spus să își curețe biroul și să plece imediat.
  • În cel de-al patrulea episod al emisiunii sale ,,Tucker on Twitter”, Tucker Carlson a ridiculizat Fox News și Partidul Democrat din cauza mesajului Fox News care l-a descris pe Joe Biden drept ,,un dictator aspirant” .

Un producător care a lucrat mult timp pentru Tucker Carlson a fost concediat de Fox News după ce a fost considerat responsabil pentru un titlu în direct în care l-a numit pe președintele Joe Biden ,,dictator aspirant” în ziua în care Donald Trump a fost pus sub acuzare, scrie The Independent.

Producătorul, Alex McCaskill, și-a confirmat plecarea de la Fox News într-o postare pe Instagram.

,,Astăzi a fost ultima mea zi la Fox. Au fost 10 ani nebuni și a fost cel mai bun loc în care am lucrat vreodată datorită oamenilor minunați pe care i-am întâlnit. Dar a sosit momentul. Le-am cerut să mă lase să plec și în sfârșit au făcut-o. Pentru toți prietenii mei de acolo: Îmi veți lipsi pentru totdeauna. ” a scris el pe Instagram.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

El rămăsese la Fox după ce Carlson, cea mai populară personalitate a postului, a fost concediat pe 24 aprilie.

,,Un dictator aspirant vorbește la Casa Albă după ce și-a arestat rivalul politic”

Emisiunea ,,Fox News Tonight” de marți a avut sub imaginile cu Biden și Donald Trump o grafică pe care scria: ,,Un dictator aspirant vorbește la Casa Albă după ce rivalul său politic a fost arestat” .

Într-un monolog postat joi pe Twitter, Carlson a spus despre producător că a fost ,,considerat unul dintre cei mai capabili oameni din clădire” .

Producătorul s-a oferit să demisioneze cu un preaviz de două săptămâni, dar i s-a spus să își curețe biroul și să plece imediat, a declarat acesta.

O mare parte dintre criticii lui Biden au sugerat că politica a stat la baza punerii sub acuzare a lui Trump, acuzat că a păstrat documente clasificate și a rezistat încercărilor guvernului de a le recupera. Biden a refuzat să comenteze.

Citește și

FOTO. Iubita lui Al Pacino a născut. Cei doi au fost surprinși plimbându-se în oraș

Noua platformă socială care rivalizează cu Twitter. A fost creată de foștii angajați ai lui Elon Musk

Fostul secretar de stat al SUA, Henry Kissinger, nu crede că Putin va supraviețui politic unui război pierdut de Rusia