• Carire Johnson, soția fostului premier al SUA este însărcinată pentru a treia oară. Ea a împărtășit vestea pe pagina sa de Instagram.
  • Cei doi mai au împreună un băiețel în vârstă de 3 ani și o fetiță de numai un an, pe Wilfred Lawrie Nicholas și Romy Iris Charlotte.
  • Boris Johnson mai are alți 4 copii cu fosta sa soție, Marina Wheeler și o fiică cu Helen Macintyre, pe Stephanie Macintyre.

Carrie Johnson și-a anunțat cea de-a treia sarcină într-o postare, pe contul său de Instagram, relatează Sky News.

„M-am simțit destul de epuizată în mare parte din ultimele opt luni, dar abia așteptăm să-l cunoaștem pe acest micuț”, a scris ea, pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Carrie Johnson (@carrielbjohnson)

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Bebelușul va fi cel de-al treielea copil al cuplului și cel de-al optelea al lui fostului premier al Statelor Unite ale Americii. Boris și Carrie mai au împreună un băiețel în vârstă de 3 ani, pe Wilfred Lawrie Nicholas și pe Romy Iris Charlotte, de numai un an.

„Wilf este foarte entuziasmat de faptul că va fi din nou frate mai mare și a vorbit non-stop despre asta. Să nu credeți că Romy habar nu are ce urmează… Va afla în curând!”, a mai scris Carrie, pe pagina sa.

Boris Johnson și fosta sa soție, Marina Wheeler au împreună patru copii, pe Lara Lettice, Milo Arthur, Theodore Apollo și Cassia Peaches. Fostul premier mai are, de asemenea, un copil rezultat în urma unei aventuri cu consultantul în artă, Helen Macintyre, pe Stephanie Macintyre.

Citește și: