• Prințul William și Kate Middleton au ales metroul pentru a ajunge la un local din Londra, chiar cu câteva zile înainte de încoronare.
  • William și Kate au mers pe linia Elizabeth a metroului londonez până la pubul „Dog and Duck din Soho”.
  • Acolo, au discutat cu angajații despre modul în care aceștia se pregătesc de încoronarea regelui Charles al III-lea.

Prințul și Prințesa de Wales au călătorit pentru prima dată pe linia Elizabeth, în timp ce au luat transportul public până la un pub pentru a vedea cum se pregătesc muncitorii londonezi pentru încoronare, scrie The Independent.

Prințul William și Kate Middleton s-au urcat în metrou la linia principală Acton, în vestul Londrei, și au discutat cu lucrătorii de la Transport for London (TfL) despre planurile lor pentru weekendul aglomerat de sărbători, când zeci de mii de oameni sunt așteptați în capitală.

La un moment dat, Kate a fost întrebată despre încoronarea regelui Charles al III-lea, care va avea loc sâmbătă, 6 mai, și a răspuns: „Da, va fi o perioadă aglomerată. Ne apropiem de ea. Încă simt că încercăm să ne punem rațele în ordine”.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

Cuplul regal a călătorit trei stații și a coborât la Tottenham Court Road, la umbra blocului turn Centrepoint. Kate a fost văzută folosind un card Oyster la ieșirea din stație, iar ea și William au mers pe jos pe o distanță scurtă până la pubul Dog and Duck din Soho.

Industria hotelieră speră la un weekend de excepție datorită încoronării, iar cuplul s-a întâlnit cu reprezentanți ai industriei din zona Soho. The Dog and Duck face parte din grupul Nicholson’s, care deține mai multe pub-uri în Marea Britanie și care își sărbătorește anul acesta cea de-a 150-a aniversare.

William va aduce un omagiu tatălui său pe 6 mai. Moștenitorul tronului britanic va face un pas în față pentru a-și jura loialitate față de rege după ce va fi încoronat. Își va pune mâinile pe cele ale lui Charles și va rosti cuvintele: „Eu, William, Prinț de Wales, vă jur loialitate, credință și adevăr vă voi purta, ca domn al vostru de viață și de moarte”. Așa să-mi ajute Dumnezeu”.

Citește și