• Regele Charles al III-lea, în vârstă de 74 de ani, a purtat un costum bleumarin, în timp ce soția sa, Camilla, a purtat o rochie albastră pentru această ieșire.
  • Prima lor oprire a fost la Biserica St Paul, cunoscută sub numele de Biserica Actorilor.
  • Regele și regina au vizitat apoi piața Covent Garden Apple Market pentru a se întâlni cu comercianții locali.

Regele Charles al III-lea și Regina Camilla au avut prima lor întâlnire comună de la încoronare. Majestățile Lor au vizitat miercuri Covent Garden, unde s-au întâlnit cu membri ai comunității locale, comercianți de pe piață și organizații artistice, scrie Hello Magazine.

Regele Charles al III-lea, în vârstă de 74 de ani, a purtat un costum bleumarin, în timp ce soția sa, Camilla, a purtat o rochie albastră pentru această ieșire. Prima lor oprire a fost la Biserica St Paul, cunoscută sub numele de Biserica Actorilor, pentru a marca cea de-a 390-a aniversare a acesteia.

Regele și regina au vizitat apoi piața Covent Garden Apple Market pentru a se întâlni cu comercianții locali specializați în arte și meșteșuguri britanice, precum și cu restauratorii locali.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Ultima oprire a celor doi a fost Royal Opera House, care găzduiește Baletul Regal, Opera Regală, Orchestra Royal Opera House. În calitate de Prinț de Wales, Majestatea Sa a devenit patron al Operei Regale în 1975, președinte al Baletului Regal în 2003 și patron al Operei Regale în 2009. În cursul zilei de astăzi, Regele Charles al III-lea se va întâlni cu câștigătorii Prince’s Trust Award 2023 și cu ambasadorii celebrităților, printre care Holly Willoughby, la Palatul Buckingham.

Prezentatoarea emisiunii This Morning, Holly, care a părăsit mai devreme emisiunea de miercuri, a declarat: Mi-am pus rochia mea elegantă astăzi pentru că mai târziu în această după-amiază mă îndrept spre Palatul Buckingham și acolo va fi regele, iar noi vom prezenta câștigătorii premiului”.

Încoronarea comună a regelui și a reginei a avut loc pe 6 mai la Westminster Abbey. După slujbă, regele și regina încoronați au călătorit înapoi la Palatul Buckingham în trăsura de stat aurită, cu membrii familiei regale în procesiune.

Citește și