• Israelul și-a intensificat raidurile în Fâșia Gaza pentru a treia zi, ucigând sute de oameni ca răzbunare pentru atacurile efectuate de gruparea militantă Hamas.
  • Un coridor umanitar pentru a livra ajutor în Fâșia Gaza în urma atacurilor israeliene trebuie deschis de urgență, a declarat o sursă din Semiluna Roșie Palestiniană.
  • Organizația Națiunilor Unite a declarat că numărul locuitorilor din Gaza strămutat a crescut la peste 123.000.

Armata israeliană a anunţat că a lovit noaptea trecută „peste 500 de ţinte” în timpul nopţii în Fâşia Gaza. În a treia zi de confruntări, sunt peste 1.100 de morţi în cele două tabere. Cum arată azi Fâşia Gaza după
ofensiva Israelului?

Un coridor umanitar pentru a livra ajutor în Fâșia Gaza în urma atacurilor israeliene trebuie deschis de urgență, a declarat o sursă din Semiluna Roșie Palestiniană.

Într-o declarație, armata israeliană a susținut că loviturile sale aeriene și bombardamentele de artilerie au lovit peste 500 de ținte aparținând grupărilor militante Hamas și Jihad Islamic din Fâșia Gaza peste noapte.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

„Peste noapte, avioanele de luptă ale IDF (armata israeliană), elicopterele, avioanele și artileria au lovit peste 500 de ținte teroriste ale Hamas și Jihadul Islamic în Fâșia Gaza”, a spus armata într-un comunicat.

Citește și: