• Rama a atras atenția cu acțiunile sale, care sunt în mare măsură comentate pe rețelele de socializare.
  • Premierul, Giorgia Meloni, a participat la summitul Comunităţii Politice Europene (EPC) care a vizitat 45 de lideri adunaţi în Moldova.
  • Nu este primul caz în care prim-ministrul albanez, Edi Rama, atrage atenția presei străine atunci când devine parte la summituri și evenimente internaționale.

Premierul albanez, Edi Rama, se află la Chișinău, Moldova, unde a participat la lucrările summitului Comunității Politice Europene, alături de alți lideri ai Uniunii Europene. Chiar și de această dată, Rama a atras atenția cu acțiunile sale, care sunt în mare măsură comentate pe rețelele de socializare, declară Euronews Albania. Premierul, Giorgia Meloni, a participat la summitul Comunităţii Politice Europene (EPC) care a vizitat 45 de lideri adunaţi în Moldova.

Aneta Zachová, redactorul-șef al Euractiv, a surprins un moment în care premierul albanez și-a îmbrățișat „cu căldură” omologul său italian, Giorgia Meloni.

„Nu ar trebui să lucrez pentru un tabloid? Am reușit să filmez modul în care prim-ministrul albanez Edi Rama tachinează premierul italian, Giorgia Meloni”, a scris Zachová pe Twitter, în timp ce a împărtășit un videoclip cu momentul amuzant dintre cei doi lideri.

Sursă: Euronews Albania

Nu primul caz în care prim-ministrul albanez, Edi Rama, atrage atenția presei străine atunci când devine parte la summituri și evenimente internaționale. În atenția lor, Rama a fost adesea criticat pentru gesturi neobișnuite care nu se potrivesc costumului unui înalt funcționar. Un exemplu este cel din 17 mai 2023, în care Rama îl sărută pe frunte pe prim-ministrul Luxemburgului.

Sursă: Politiko

Citește și:

Aryna Sabalenka, decizie controversată la Roland Garros: „Nu m-am simțit în siguranță”

Brad Pitt o dă în judecată pe fosta sa soție. Angelina Jolie e acuzată că i-ar fi vândut una dintre podgorii, fără acordul său

Dubița Volkswagen revine pe piața americană după o pauză de 20 de ani. Celebrul model, revitalizat în variantă electrică