• PSD București a votat-o pe Firea candidat pentru Primăria București, dar PSD încă n-o susține.
  • Ciolacu: Cred că vom avea candidat comun cu PNL.
  • PNL îl susține pe Sebastian Burduja pentru Primăria București.

Cursa pentru Primăria Capitalei continuă să tensioneze și mai mult lucrurile la vârful PSD, după ce astăzi, Gabriela Vrânceanu Firea a fost votată chiar de organizația pe care o conduce, PSD București, candidat PSD pentru Primăria Bucureștiului. Așa, Firea a devenit candidatul organizației, dar încă nu și candidatul partidului.

Oficial avem această forțare din partea Gabrielei Vrânceanu Firea nu surprinde pe nimeni. Astăzi s-a auto-propus candidatul PSD. A fost și votată în unanimitate chiar de organizația pe care chiar ea o conduce și o stăpânește. PSD București, candidatul oficial al Partidului Social Democrat, organizației PSD pentru primăria Capitalei.

Are și propuneri pentru primăriile de sector, altele decât cele pe care le-ar vrea Marcel Ciolacu pentru sectoarele care nu sunt ocupate de Partidul Social Democrat în prezent. Firea simte că nu va fi candidați și în acest moment forțează mâna întregii conduceri a Partidului Social Democrat. Ea are susținerea necondiționată a secretarului general al PSD, Paul Stănescu, care practic stăpânește cam o treime din organizațiile Partidului Social Democrat.

Recomandări

CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE
ANGELINA JOLIE, ACUZATĂ CĂ I-A ÎNDEPĂRTAT PE COPII DE BRAD PITT
PROTESTE LA EUROVISION
GRETA THUNBERG SE ALĂTURĂ PROTESTELOR
ZELENSKI DEMITE PE BANDĂ RULANTĂ

Citește și