• Gabriela Firea a fost nominalizarea pe lista alianţei PSD-PNL la alegerile europarlamentare.
  • Ea spune că va încerca să atragă mai multe fonduri europene care să asigure dezvoltarea Capitalei.
  • „Merg în Parlamentul European cu gândul, bineînţeles, la bucureşteni şi mă voi lupta să putem aduce fonduri europene pentru a dezvolta şi mai mult Capitala României”, a adăugat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a anunţat joi seara că a fost nominalizarea pe lista alianţei PSD-PNL la alegerile europarlamentare.

„Este un vot de încredere care vine după o perioadă în care am muncit mult pentru oameni, pentru echipa social-democrată, şi mă onorează. Mă bucur că aportul meu, ca primar general, senator şi membru al acestui partid nu a fost uitat. Candidatura pentru un post de eurodeputat este una foarte serioasă, iar Parlamentul European este cel mai important for legislativ al Uniunii Europene. Sunt sigură că voi reuşi să muncesc pentru oameni şi din această nouă poziţie în care mă vor trimite, în primul rând, românii prin votul lor”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

Ea spune că va încerca să atragă mai multe fonduri europene care să asigure dezvoltarea Capitalei.

Recomandări

IRANUL ATACĂ ISRAELUL
INCENDIU PUTERNIC ÎN BUCUREȘTI
CUM A INVENTAT ZUCKERBERG „POKE”?
BILLIE ȘI LANA AU CÂNTAT LA COACHELLA
PREDOIU INTRĂ ÎN CURSA PENTRU COTROCENI
FLYFREE ZBOARĂ CU 16 ELICE

„Merg în Parlamentul European cu gândul, bineînţeles, la bucureşteni şi mă voi lupta să putem aduce fonduri europene pentru a dezvolta şi mai mult Capitala României. Îmi va fi de ajutor toată munca pe care am depus-o în mandatul de primar general, când am atras în Bucureşti 1 miliard de euro fonduri europene nerambursabile. (…) Nu abandonez Bucureştiul. Rămân dedicată acestui oraş care mi-a devenit casă de peste 30 de ani! Am trăit şi muncit în Capitală mai mult ca în orice alt oraş! Voi conduce mai departe Organizaţia PSD Bucureşti cu la fel de multă pasiune şi dăruire pentru oameni”, a adăugat Gabriela Firea.

Citește și