• George Simion a vorbit, la „Marius Tucă Show”, despre excluderea Dianei Șoșoacă din AUR
  • George Simion: Diana Șoșoacă și-a dorit din tot sufletul să plece din AUR
  • George Simion: Eu i-am luat apărarea Dianei Șoșoacă de fiecare dată

Co-președintele AUR, George Simion, a afirmat, luni seara, la „Marius Tucă Show”, că „Diana Șoșoacă și-a dorit din tot sufletul să plece din AUR, așa că nu poți face bine unui om cu forța”.

„Nu poți face bine unui om cu forța. Doamna Șoșoacă și-a dorit să plece. Am tot încercat să o țin alături, ea și-a dorit din tot sufletul să plece, așa că am lăsat-o să plece”, a spus George Simion, în emisiunea lui Marius Tucă, difuzată de Aleph News.

Co-președintele AUR a subliniat că va continua să lupte alături de ea, „atunci când este cazul”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Eu i-am luat apărarea Dianei Șoșoacă de fiecare dată. O sa încerc ca orice inițiativă bună – pentru că nu are doar ieșiri din decor-, să luptăm în continuare când este cazul”, a adăugat George Simion.

Diana Iovanovici-Șoșoacă a fost exclusă din AUR și spune că scandalul din jurul excluderii sale din partid a pornit de la bani, conducerea partidului cerând o parte din suma forfetară primită de parlamentari.

În partid este în acest moment un scandal imens, cei din conducerea AUR cer jumătate din cei 28.000 de lei dați pentru cheltuielile senatorului”, a spus Șoșoacă.