Georgiana Delurințu, jurnalistă stabilită la New York, despre infectarea lui Trump: „Este o mare de incertitudine”

Georgiana Delurințu, jurnalistă stabilită la New York: „Este o mare de incertitudine, pentru că nu se știe dacă președintele va fi capabil să își finalizeze campania electorală.”

Vestea că președintele Trump și Prima Doamnă Melania Trump a fost testați pozitiv a venit luni dimineață exact ca o bombă. La o zi după ce prima televiziune care care a făcut acest anunț, televiziunea Bloomberg, toate celelalte canale media au preluat știrea.

Georgiana Delurințu: „Cred că prima piesă din domnio este creionată de Wall Street, care arată faptul că piața globală a scăzut în această dimineață, iar piețe de capital europene s-au deschis cu un procent mai mic decât ieri.”

Georgiana menționează faptul că cea mai mare problemă este dacă președintele Trump va folosi cel de-al 25-lea amendament, care îi permite să transfere temporar puterea vicepreședintelui. Această procedură a fost folosită de-a lungul timpului doar de doi președinți americani. Nu se știe ce se va întâmpla cu dezbaterea electorală stabilită pentru 15 octombrie la Miami, între Trump și contracandidatul său, Joe Biden.

Georgiana Delurințu: „Toți cei care sunt apropiații cuplului prezidențial poartă mască. Asta este cert.(..) Sunt momente, ați văzut și voi în presă, când sfătuitorii lui sunt surpinși fără mască.”

Exit mobile version