Guvernul înaintează cu reglementarea jocurilor de noroc. Ciolacu: Nu am nicio problemă cu ameninţările

  • Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni că va merge mai departe cu reglementarea jocurilor de noroc şi că nu are „nicio problemă” cu ameninţările din partea „industriei păcănelelor”.
  • Acesta a anunţat că legea aflată în Parlament prin care „scoatem toate păcănelele în afara localităţilor” va intra într-un regim de adoptare rapidă.
  • El spune că reprezentanţi ai acestei industrii vor să preseze politicieni pentru a lua decizii în favoarea lor.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni că va merge mai departe cu reglementarea jocurilor de noroc şi că nu are „nicio problemă” cu ameninţările din partea „industriei păcănelelor”.„Voi merge înainte şi în privinţa reglementării jocurilor de noroc, nu am nicio problemă cu ameninţările din industria păcănelelor şi joi vom da ordonanţă de urgenţă prin care toţi operatorii să fie obligaţi să aibă sediul fiscal în România”, a spus luni premierul.

Acesta a anunţat că legea aflată în Parlament prin care „scoatem toate păcănelele în afara localităţilor” va intra într-un regim de adoptare rapidă.

El spune că reprezentanţi ai acestei industrii vor să preseze politicieni pentru a lua decizii în favoarea lor.

„Sunt convins că autorităţile statului vor face lumină cu privire la modul în care aceşti intermediari vor să preseze politicieni pentru a lua decizii în favoarea acestei industrii, cum s-a întâmplat în trecut, regăsindu-se câteodată chiar consilieri ai primului ministru. Aşa cum au făcut şi în pandemie, atunci când mafia jocurilor de noroc a fost la masa Guvernului, păcănelele erau deschide pe tot teritoriul României în timp ce bisericile şi spitalele erau închise”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Citește și: