• Prințul Harry nu va petrece Crăciunul alături de familia regală după ce au apărut noi detalii din memoriile sale explozive, au dezvăluit surse.
  • Acestea au declarat că relațiile sunt aproape la pământ”, iar ducele de Sussex va refuza o invitație din partea regelui Charles înainte de lansarea globală a cărții, pe 10 ianuarie.
  • Intitulată Spare, cu referire la faptul că a crescut în umbra prințului moștenitor William, cartea a provocat deja o undă de șoc în rândul familiei regale.

Prințul Harry nu va petrece Crăciunul alături de familia regală după ce au apărut noi detalii din memoriile sale explozive, au dezvăluit surse. Acestea au declarat că relațiile sunt aproape la pământ”, iar ducele de Sussex va refuza o invitație din partea regelui Charles înainte de lansarea globală a cărții, pe 10 ianuarie.

Intitulată Spare, cu referire la faptul că a crescut în umbra prințului moștenitor William, cartea a provocat deja o undă de șoc în rândul familiei regale. Persoane din interior au declarat că se spera că va exista o dezghețare a relațiilor” între rudele aflate în război după moartea reginei.

Harry și soția sa Meghan au avut o întoarcere discretă în Marea Britanie în timpul perioadei de doliu luna trecută. Dar sursele au declarat că nu au nici un plan” de a se alătura din nou familiei, inclusiv lui William și soției sale Kate, pentru primul lor Crăciun fără regină la domeniul Sandringham din Norfolk.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

O persoană din interior a declarat că familia regală a fost săptămâna aceasta complet luată prin surprindere” cu titlul cărții și cu alte detalii despre modul în care Harry va oferi onestitate crudă, fără menajamente”.

Ducele urmează să aprofundeze cele mai controversate elemente ale vieții sale regale. O sursă a adăugat: Această carte ar putea însemna sfârșitul oricărei relații pe care Harry vrea să o aibă cu familia sa, este disperat de trist. Toată lumea se pregătește pentru încă o perioadă agitată și frenetică la mila familiei Sussex”.

Într-un interviu acordat anul trecut prezentatoarei americane Oprah Winfrey, Harry, Meghan a afirmat că un membru senior al familiei regale a făcut un comentariu rasist despre culoarea pielii fiului lor Archie, pe atunci nenăscut. Harry a discutat, de asemenea, despre durerea genetică” din copilăria sa și despre relația tulbure cu tatăl și fratele său.

O parte esențială a vieții sale este reprezentată de destrămarea căsătoriei părinților săi și de moartea mamei sale, Diana, într-un accident de mașină la Paris în 1997. Acesta a fost evidențiat într-o promoție de către editorul Penguin Random House, adăugând: Nu este o poveste de dragoste: Pentru Harry, aceasta este, în sfârșit, povestea lui”.

El este plătit cu peste 36 de milioane de lire sterline pentru un contract de trei cărți, asigurându-și un avans de 20 de milioane de lire sterline. Se pare că a existat un contact redus între Harry și familia sa de când s-a întors în California. Dar se crede că acesta a vorbit cu tatăl său după moartea reginei despre posibilitatea de a obține titlurile de prinț și prințesă pentru copiii săi Archie, în vârstă de trei ani, și Lilibet, în vârstă de un an.

Între timp, Palatul Buckingham a declarat că regele va prelua un rol militar onorific deposedat de Harry. Monarhul va deveni următorul căpitan general al Marinei Regale, poziție înlăturată de regină după ce ducele s-a mutat în SUA. S-a speculat că titlul va reveni prințesei Anne.

Într-un mesaj adresat ieri pușcașilor marini regali, care au marcat cea de-a 358-a aniversare, regele a spus: Îmi face cea mai mare plăcere să-mi asum rolul de căpitan general”. Biroul privat al Ducelui de Sussex și Palatul Buckingham au fost solicitate să comenteze.