• Elevii și studenții sunt îndoctrinați că spionii sunt peste tot.
  • Cei care raportează cu succes spionii primesc de la stat aproape 70 de mii de dolari pentru ajutorul oferit patriei.
  • Prin strâmtoarea Taiwan au trecut recent câteva vase americane și canadiene.

Armata din Taiwan e în alertă după ce a detectat 100 de avioane și nouă nave de război ale Chinei în jurul insulei. Incursiunea vine după ce prin strâmtoarea Taiwan au trecut recent câteva vase americane și canadiene.

În același timp, în China, vânătoarea de spioni a devenit materie obligatorie la școală și facultate. Elevii și studenții sunt îndoctrinați că spionii sunt peste tot, că vor sa distrugă China și sunt învățați cum să-i prindă. De la jocuri pe calculator și filme despre spionaj, până la cursuri de interogatoriu și seminare cu psihologi care îi învață cum să studieze oamenii.

Cei care raportează cu succes spionii primesc de la stat aproape 70 de mii de dolari pentru ajutorul oferit patriei. La începutul lunii septembrie, când studenții s-au întors la universitățile de top din Beijing, o campanie de propagandă în jurul campusurilor a semnalat ceva în plus la programa lor: un curs intensiv despre cum să prindă spionii.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

La Universitatea guvernamentală Tsinghua, pe ecranele facultăților au fost difuzate videoclipuri care îi instruiau pe profesori și studenți să devină o „linie de apărare” împotriva forțelor străine, în timp ce Universitatea de Tehnologie din Beijing a organizat o petrecere în grădină cu tematică de securitate națională, potrivit agenției naționale de spionaj.

Citește și: