• Primul centru de tip drive-thru din Capitală s-a deschis în Piața Constituției și funcționează între orele 8.00-20.00
  • Centrul are patru fluxuri, iar vaccinul administrat va fi cel produs de compania Pfizer
  • Cei care vor să se vaccineze trebuie să se prezinte doar cu actul de identitate și chestionarul de triaj care poate fi completat înainte de prezentare

Președintele Klaus Iohannis a vizitat, joi, primul centru drive-thru deschis în București.

Am vizitat primul centru de vaccinare de tip drive-trhu din bucurești, care este un succes. Acest tip de centru de vaccinare este un succes și vor apărea tot mai multe centre de acest tip. E important de știut că aici se poate prezenta oricine dorește: românii, dar și cei care au rezidența în România, inclusiv românii din diaspora. E important ca această campanie de vaccinare să prindă din ce în ce mai multă viteză.

Suntem într-o nouă fază a campaniei, în care nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocrație, se va merge la vaccinare pur și simplu”, a spus Klaus Iohannis.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Președintele a discutat cu șeful campaniei de vaccinare, Valeriu Georghiță, și cu secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Andrei Baciu.

Primul centru de tip drive-thru din Capitală s-a deschis în Piața Constituției și funcționează între orele 8.00-20.00.

Centrul are patru fluxuri, iar vaccinul administrat va fi cel produs de compania Pfizer.

Cei care vor să se vaccineze trebuie să se prezinte doar cu actul de identitate și chestionarul de triaj care poate fi completat înainte de prezentare.

Vaccinarea se face fără programare, iar datele persoanelor vaccinate vor fi introduse în Registrul Electronic Național de Vaccinare.