Nicușor Dan: 100 de persoane s-au vaccinat la centrul drive-thru, în primele două ore de la deschidere

Nicușor Dan: 100 de persoane s-au vaccinat la centrul drive-thru, în primele două ore de la deschidere Sursa: Facebook Nicușor Dan
  • Centrul va dispune de patru fluxuri, iar vaccinul administrat va fi cel produs de compania Pfizer
  • Cei care vor să se vaccineze trebuie să se prezinte doar cu actul de identitate și chestionarul de triaj care poate fi completat anterior prezentării la vaccinare
  • Președintele Klaus Iohannis va merge, joi, la ora 14.00, la centrul de vaccinare drive-thru din București

Un număr de 100 de persoane s-au vaccinat la primul centrul drive-thru deschis în București, în primele două ore de la inaugurare, a anunțat, joi, pe Facebook, primarul Capitalei, Nicușor Dan.

„În această dimineață a fost deschis centrul de vaccinare anti-COVID-19 din Piața Constituției, primul centru de vaccinare drive-thru din București. Vaccinarea a început la ora 8, iar până acum, în primele 2 ore, au fost vaccinate deja 100 de persoane.

Mă bucur că președintele României, Klaus Iohannis, a răspuns invitației Primăriei Capitalei de a fi prezent la această inaugurare, susținând astfel popularizarea acestei soluții extrem de accesibile pentru vaccinarea bucureștenilor. Îndemn cu această ocazie oamenii să vină să se vaccineze la noul centru de vaccinare: fără programare și direct din mașină”, a scris Nicușor Dan.

Primul centru de vaccinare drive-thru din Capitală s-a deschis, joi dimineața. Acesta va funcționa în Piața Constituției zilnic, în intervalul orar 8.00-20.00. Centrul va dispune de patru fluxuri, iar vaccinul administrat va fi cel produs de compania Pfizer.

Cei care vor să se vaccineze trebuie să se prezinte doar cu actul de identitate și chestionarul de triaj care poate fi completat anterior prezentării la vaccinare.

Președintele Klaus Iohannis va merge, joi, la ora 14.00, la centrul de vaccinare drive-thru din București, anunță Administrația Prezidențială.