• Iohannis a transmis un mesaj public în care a criticat dur PSD
  • Șeful statului a spus că România „a fost puternic afectată ani la rând de corupția și incompetența guvernelor PSD
  • Iohannis: Pe 6 decembrie, îndepărtarea PSD de la butoanele puterii poate să fie, în sfârșit, definitivă

Klaus Iohannis a spus, marți, într-o declarație de presă, că președinția și guvernul și-au canalizat eforturile pentru combaterea pandemiei, pe tot parcursul anului 2020.

Să nu uităm niciun moment că, la trei decenii de la Revoluția din 1989, România a intrat complet nepregătită într-o criză sanitară fără precedent.
Partidul Social Democrat este principalul vinovat pentru acest dezastru și acest lucru trebuie afirmat clar și răspicat
”, a spus Iohannis, marți seara.

Șeful statului a adăugat că toate guvernele PSD „au blocat dezvoltarea”, el spunând că România „a fost puternic afectată ani la rând de corupția și incompetența guvernelor PSD”.

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ RAISI A MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
VERSTAPPEN IA MARELE PREMIU LA IMOLA
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?

Adevăratele priorități au fost ignorate și abandonate și așa ne-am trezit în plină pandemie cu lipsuri majore în sistemul medical, cu o infrastructură deficitară și cu un sistem educațional cu probleme critice”, a mai spus Iohannis.

Iohannis: PSD a demonstrat că nu este capabil să se schimbe

„În ciuda încercărilor de a-și cosmetiza imaginea, rămâne aceeași formațiune retrogradă, a baronilor roșii, tributară unui mod de a face politică pe care cetățenii nu îl mai tolerează și nu și-l mai doresc. Ce dovadă mai bună a faptului că PSD nu a înțeles nimic și că acționează strict în interes de partid decât permanenta subminare din Parlament a oricărui efort al Guvernului de a ține sub control pandemia?”, a spus Iohannis.

Urmăriți Aleph News pe FacebookTwitterYoutube și Instagram!