• Willow, pisica de la Casa Albă” spune povestea modului în care pisica cu părul scurt a ajuns la 1600 Pennsylvania Ave.
  • Willow, acum în vârstă de 4 ani, este singurul animal de companie al lui Biden care mai locuiește la Casa Albă.
  • Ei au avut trei câini ciobănesc german.

Jill Biden a scris o carte ilustrată pentru copii despre pisica ei de la Casa Albă, Willow, care va fi publicată în iunie, scrie AP News.

Simon & Schuster a anunțat miercuri că Willow, pisica de la Casa Albă” spune povestea modului în care pisica cu părul scurt a ajuns la 1600 Pennsylvania Ave.

Apropiații au declarat anterior că pisica a impresionat-o pe Jill Biden după ce a sărit pe scenă în timp ce vorbea la o fermă din Pennsylvania în timpul campaniei prezidențiale din 2020. Ulterior, Biden a adoptat pisica și a numit-o după orașul ei natal Willow Grove, Pennsylvania.

Recomandări

400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
ÎȚI INTRĂ LA SUFLET
APPLE, ÎN DISCUȚII CU OPENAI

În timp ce Willow țopăie din cameră în cameră, explorând istoria în noua ei casă, ea învață rapid despre toți oamenii incredibili care fac ca Casa Poporului să funcționeze”, a spus Prima Doamnă în anunțul editorului. Ei au întâmpinat-o pe Willow cu dragoste și grijă, la fel cum au făcut-o cu Joe și cu mine, cu primele familii care au venit înaintea noastră și cu toți oamenii care pun piciorul în această casă. Făcându-și mulți prieteni noi de-a lungul drumului, călătoria lui Willow oferă lumii o vedere cu ochi de pisică a tuturor amănuntelor celei mai faimoase adrese din America”, a mai spus ea.

Willow, acum în vârstă de 4 ani, este singurul animal de companie al lui Biden care mai locuiește la Casa Albă. Ei au avut trei câini ciobănesc german. Champ a murit în 2021, iar Major și, mai târziu, Commander au fost trimiși departe după ce au manifestat un comportament agresiv, inclusiv mușcând personalul Serviciului Secret și membri ai personalului Casei Albe.

Citește și