• SUA vor impune peste 500 de noi sancțiuni Rusiei după ce Navalny, principalul lider al opoziției față de Putin, a murit după ce a fost încarcerat de Kremlin.
  • Joe Biden s-a întâlnit joi, în California, cu văduva lui Alexei Navalnîi, Iulia Navalnaia, și cu fiica activistului, Dasha Navalnaia.
  • Biden a dat anterior vina pentru moartea lui Navalny direct pe Putin. „Nu există nicio îndoială că moartea lui Navalnîi este o consecință a ceva ce a făcut Putin”.

Joe Biden s-a întâlnit joi, în California, cu văduva lui Alexei Navalnîi, Iulia Navalnaia, și cu fiica activistului, Dasha Navalnaia.

Navalnîi, principalul opozant al președintele rus, Vladimir Putin, a murit vinerea trecută într-o colonie penală din Arctica, după ce a fost încarcerat de Kremlin, scrie The Guardian.

Întâlnirea de la San Francisco are loc înaintea unor noi sancțiuni semnificative care vor fi impuse vineri de SUA împotriva Rusiei, înainte de a doua aniversare a invaziei sale în Ucraina, la 24 februarie.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.

Într-un mesaj pe X, Biden a spus: „Astăzi, m-am întâlnit cu Iulia și Dasha Navalnaia – cei dragi lui Aleksei Navalnîi – pentru a-mi exprima condoleanțele pentru pierderea lor.”

Biden a dat anterior vina pentru moartea lui Navalny direct pe Putin. „Nu există nicio îndoială că moartea lui Navalnîi este o consecință a ceva ce a făcut Putin”, a spus Biden.

Citește și