• Justin Trudeau a anunțat, marți, că împreună cu soția sa, Sophie, au luat decizia de a se despărți.
  • Cei doi sunt căsătoriți din anul 2005 și au trei copii.
  • Trudeau avea doar 43 de ani când a devenit prim-ministru, la sfârșitul anului 2015.

Premierul canadian Justin Trudeau și soția sa, Sophie Grégoire Trudeau, au anunțat împreună miercuri că se vor despărți, după multe conversații semnificative și dificile”, informează The Independent.

Ca întotdeauna, rămânem o familie apropiată, cu o dragoste și un respect profund unul pentru celălalt și pentru tot ceea ce am construit și continuăm să construim”, a scris premierul într-o declarație pe Instagram. Pentru bunăstarea copiilor noștri, vă rugăm să ne respectați intimitatea noastră și a lor”, a adăugat el. Separarea vine după 18 ani de căsătorie.

Cei doi au împreună trei copii: Xavier, Ella-Grace și Hadrien. Ei au lucrat pentru a se asigura că au fost luate toate măsurile legale și etice în ceea ce privește decizia lor de a se separa și vor continua să facă acest lucru și în continuare”, a declarat biroul premierului pentru Reuters. Ambii părinți vor fi o prezență constantă în viața copiilor lor și canadienii se pot aștepta să vadă adesea familia împreună. Familia va fi împreună în vacanță, începând de săptămâna viitoare”. Sophie Grégoire Trudeau, o fostă jurnalistă de divertisment, a fost colegă de clasă cu fratele mai mic al lui Justin, Michel.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Citește și