• Kassym-Jomart Tokayev: „Kazahstanul va urma un regim de sancțiuni împotriva Rusiei.”
  • Kassym-Jomart Tokayev se va afla într-o vizită oficială în Germania în perioada 28-29 septembrie.
  • Kassym-Jomart Tokayev a precizat că tara sa nu se îngrijorează în ceea ce privește revendicările teritoriale din partea Rusiei.

Kazahstanul a declarat în mod clar că va urma regimul de sancțiuni împotriva Federației Ruse, conform președintelui Kassym-Jomart Tokayev, după negocierile cu cancelarul german Olaf Scholz la Berlin, conform The Guardian.

„Avem contacte cu organizațiile relevante pentru a respecta regimul de sancțiuni și cred că nu ar trebui să existe nicio îngrijorare din partea Germaniei cu privire la posibile acțiuni menite să ocolească aceste sancțiuni”, a declarat el.

Președintele Kassym-Jomart Tokayev se află într-o vizită oficială în Berlin

Președintele Kazahstanului, Kassym-Jomart Tokayev, se va afla într-o vizită oficială în Germania în perioada 28-29 septembrie. La Berlin, Kassym-Jomart Tokayev va purta, de asemenea, discuții cu președintele federal Frank-Walter Steinmeier.

În plus, președintele a precizat că Kazahstanul nu are nicio îngrijorare în ceea ce privește revendicările teritoriale din partea Rusiei. „Frontiera dintre Rusia și Kazahstan a fost delimitată și în mare parte este demarcată, confirmată și ratificată de parlamentele celor două țări”.

Citește și: