• Administraţia Prezidenţială a transmis mesajul preşedintelui Iohannis dedicat credincioşilor care sărbătoresc Paştele catolic.
  • Preşedintele Klaus Iohannis a avut un mesaj şi pentru creştinii care duminică sărbătoresc Floriile.
  • „Cu prilejul Sfintelor Paşti, le transmit credincioşilor romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici din România calde urări de sănătate şi prosperitate!”, se arată în mesaj.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, şi prima doamnă, Carmen Iohannis, participă la slujba de duminică de la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu, relatează Mediafax.

Cei doi au ajuns la biserică în jurul orei 10.00. Klaus şi Carmen Iohannis au intrat în biserică pentru a participa la slujba de duminică.

Anterior, Administraţia Prezidenţială a transmis mesajul preşedintelui Klaus Iohannis dedicat credincioşilor care sărbătoresc Paştele catolic.

Recomandări

ROMÂNIA ÎNVINGE UCRAINA
NATO, ÎN ALERTĂ
82 DE LIDERI CER ELIBERAREA UCRAINEI
NOAH SCRIE ISTORIE PENTRU DISNEY
10 CANDIDAȚI VOR SCAUNUL LUI DRULĂ
CUM TE INFORMEZI? ONLINE VS. NEWS

„Cu prilejul Sfintelor Paşti, le transmit credincioşilor romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici din România calde urări de sănătate şi prosperitate! Învierea Domnului să vă aducă bucurie în suflete, darul comuniunii cu cei dragi, răsplata păcii şi a armoniei”, se arată în mesaj.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut un mesaj şi pentru creştinii care duminică sărbătoresc Floriile.

„Sfintele Paşti ne oferă cu multă generozitate sensul, căldura şi forţa valorilor creştine, care continuă să ne fie şi astăzi călăuză în vremuri dificile. Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să aducă tuturor regăsirea cu cei apropiaţi în lumina speranţei, a iubirii şi a credinţei!”, se mai arată în mesajul transmis de președintele României.

Anul trecut, Klaus Iohannis a amintit de ospitalitatea şi sprijinul de care românii au dat dovadă în cazul cetăţenilor ucraineni refugiaţi în ţara noastră ca urmare a războiului din Ucraina.

Citește și