• Nici o pedeapsă, nicio sancțiune nu va putea încălca voința poporului și a guvernului Rusiei, care urmăresc să apere adevărul istoric și interesele legitime ale Federației Ruse”, a spus Lavrov la o ceremonie de amintire a diplomaților ruși căzuți în al Doilea Război Mondial.
  • Premierul israelian Naftali Bennett a spus joi că a purtat o discuţie la telefon cu liderul rus în care acesta și-a cerut scuze pentru remarcile ministrului său de Externe.

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat astăzi că nu există sancțiuni capabile să încalce voința poporului și autorităților ruse, relatează EFE.

Nici o pedeapsă, nicio sancțiune nu va putea încălca voința poporului și a guvernului Rusiei, care urmăresc să apere adevărul istoric și interesele legitime ale Federației Ruse”, a spus Lavrov la o ceremonie de amintire a diplomaților ruși căzuți în al Doilea Război Mondial.

Putin și-a cerut scuze în numele lui Lavrov

Ziua 72 de război a început cu o veste care surprinde. Putin și-a cerut scuze. Nu, nu pentru atrocitățile din Ucraina ci pentru declarațiile lui Lavrov.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Premierul israelian Naftali Bennett a spus joi că a purtat o discuţie la telefon cu liderul rus în care acesta și-a cerut scuze pentru remarcile ministrului său de Externe.

Săptămâna trecută, Lavrov a afimat că Adolf Hitler are ,,sânge evreiesc„, afirmații ce au provocat furia Israelului.

Zelenski aduce următorul argument: „Cum poate exista o denazificare dacă eu sunt evreu?” Dacă îmi amintesc bine, posibil să greșesc, dar și Hitler avea origini evreiești, așa că asta nu înseamnă absolut nimic. De ceva timp am auzit de la poporul evreu înțelept că cei mai mari antisemiți erau evrei.