• Marcel Ciolacu i-a convocat în ședință, duminică, de la 12:00, pe toți liderii filialelor din țară, pentru a se consulta cu aceștia pe tema rotației guvernamentale.
  • Conducerea PNL le-a transmis joi tuturor parlamentarilor liberali să rămână toată săptămâna viitoare în București pentru că va fi nevoie de votul lor în procedura de schimbare a premierului.
  • „Rotativa” a fost amânată de greva din educație.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a convocat pe liderii județeni ai partidului pentru consultări în privința rotativei guvernamentale, au declarat pentru Mediafax surse social-democtrate. Întâlnirea va avea loc duminică, de la ora 12.00.

„Marcel i-a chemat pe toți liderii de filiale pentru consultări în privința rotativei guvernamentale. Întâlnirea va avea loc duminică, de la ora 12.00. Nu știu dacă în Kiseleff (sediul central al partidului – n.r.) sau în altă parte”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea PSDU.

În același timp, conducerea PNL le-a transmis joi tuturor parlamentarilor liberali să rămână toată săptămâna viitoare în București pentru că va fi nevoie de votul lor în procedura de schimbare a premierului, au declarat surse liberale.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ

„Rotativa”, amânată de greva din educație

Potrivit protocolului coaliției de guvernare, rotativa guvernamentală ar fi trebuit să aibă loc pe 25 mai, când Marcel Ciolacu urma să preia mandatul de premier, însă negocierile au fost suspendate până la încheierea grevei profesorilor.

Negocierile politice pentru rotație vor fi finalizate cât de curând și se va trece la treabă, spune Klaus Iohannis, întrebat dacă rotativa guvernamentală va avea loc.

„Rotația se va produce, dar toți au înțeles că nu se poate rezolva și negocierea acestei greve, care se dovedește a foi foarte dificilă din multe motive, și rotația în același tuimp. dar clasa politică a înțeles solicitările dascălilor, guvernul a înțeles, coaliția a înțeles, a acționat. Negocierile politice pentru rotație vor fi finalizate cât de curând și se va trece la treabă”, spunea pe 1 iunie șeful statului.

Citește și

VIDEO. Echipa de campanie a lui DeSantis ar fi folosit imagini create de A.I. în care Trump și Fauci se îmbrățișează și se sărută

VIDEO. Mia Khalifa și-a provocat prietenii la un concurs de twerking

Gest memorabil făcut pentru prințesa Kate Middleton. Ce a promis aceasta când a aflat