• Prințesa Kate s-a întâlnit cu jucătorii de rugby și personalul de la Maidenhead Rugby Club în numele proiectului său Shaping Us, care promovează dezvoltarea timpurie a copiilor.
  • În timpul întâlnirii, s-a discutat despre implicarea taților în dezvoltarea copiilor și s-a evidențiat importanța sănătății mintale.
  • Mama unei adolescente, jucătoare de rugby , care s-a sinucis, i-a oferit prințesei o pereche de cercei în formă de stea.

Prințesa Kate s-a întâlnit cu jucătorii de rugby și personalul de la Maidenhead Rugby Club în cadrul proiectului său Shaping Us, care se concentrează pe dezvoltarea timpurie a copiilor. Prințesa de Wales s-a întâlnit cu Sarah Renton, mama lui Issy Phipps, o jucătoare de rugby adolescentă care s-a sinucis la începutul acestui an. Kate a îmbrățisat-o, emoționată, relatează Marie Claire.

Renton antrenează echipa de băieți sub 14 ani la Maidenhead.

Renton i-a oferit prințesei o pereche de cercei în formă de stea, confecționați de verișoara sa. Acești cercei, placați cu aur de 18k, susțin organizația caritabilă Brave Mind, care se ocupă de sănătatea mentală a jucătorilor de rugby. Cei interesați pot achiziționa propriul set de cercei de pe site-ul Earsass.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Prințesa Kate a primit cu căldură cadoul și a promis că va purta cerceii în semn de omagiu pentru Issy.

„A fost minunată Issy, o adevărată gură de aer proaspăt. Avea prieteni minunați, minunați, se înconjura de cei mai buni oameni. Își iubea viața, se descurca atât de bine”., a spus mama ei.

Din nefericire, Issy se confrunta, de asemenea, cu dificultăți în ceea ce privește sănătatea ei mintală.

„Dar ea se lupta și cu depresia. Totul era mai greu decât ar fi trebuit să fie”.

Mama lui Issy a menționat că există o nevoie de îmbunătățire în ceea ce privește sprijinul medical și accesul la tratament pentru tinerii care se confruntă cu probleme de sănătate mentală. Ea a subliniat faptul că depresia a afectat viața fiicei sale și a mulțimii de părinți și copii din comunitatea clubului de rugby.

Citește și: