• Supărarea principală pentru liderii PNL este supraimpozitarea microîntreprinderilor.
  • Liberalii au cinci condiții fără de care nu vor fi de acord cu asumarea guvernamentală.
  • Aseară, Rareș Bogdan i-a criticat pe social democrați, spunând că trebuie să fie tratați pe picior de egalitate.

Liderii PNL au votat pentru asumarea răspunderii guvernului pe pachetul de măsuri fiscal-bugetare. Nu fără scandal. O parte dintre membri le-au reproșat lui Ciucă și Boloș că s-au supus PSD-ului și că nu au comunicat măsurile fiscale și în interiorul partidului. Le-au aflat de la televizor.

Supărarea principală este supraimpozitarea microîntreprinderilor, care lovește fix în electoratul liberal. Cel mai vocal a fost Rareș Bogdan, care a anunțat cu ce propuneri să meargă Boloș la PSD.

Liberalii au cinci condiții fără de care nu vor fi de acord cu asumarea guvernamentală. În primul rând, liberalii vor apăra sub orice formă păstrarea cotei unice. De asemenea, PNL susține și întreprinzătorii și menținerea cotei actuale de 8% a impozitului pe dividente, păstrarea pragului de 500.000 de euro pentru microîntreprinderi. O altă condiție este păstrarea cotei TVA la 19% și plata impozitului pe profit, realizat de companii în România.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Aseară, Rareș Bogdan i-a criticat pe social democrați, spunând că trebuie să fie tratați pe picior de egalitate pentru că nu mai acceptă niciun fel de atac și niciun fel de încercare de a izola PNL. El a spus că au fost voci care au criticat conducerea partidului, însă au fost destul de izolate și dădea asigurări Rareș Bogdan că PNL nu părăsește guvernarea, nu părăsește corabia atunci când îi este greu în plină furtună, spunea el.

Citește și