• Pe masa coaliției sunt două opțiuni simple: fie îi retrag sprijinul politic managerului Spitalului Universitar de Urgență București și nominalizează o altă persoană, fie îl susțin în continuare.
  • Ambele variante pun în dificulate coaliția, și asta deoarece șansele ca alianța electorală PSD-PNL să câștige Primăria Capitalei sunt în momentul de față diminunate.
  • Într-o declarație recentă, Rareș Bogdan a transmis că pentru Primăria București există deja un candidat bine stabilit, Cătălin Cîrstoiu. 

Liderii PSD și PNL se reunesc luni, în ședința Coaliției, pentru a decide dacă îl mai susțin sau nu pe medicul Cătălin Cîrstoiu drept candidat comun la Primăria Capitalei.

Pe masa coaliției sunt două opțiuni simple: fie îi retrag sprijinul politic managerului Spitalului Universitar de Urgență București și nominalizează o altă persoană, fie îl susțin în continuare. Ambele variante pun în dificulate coaliția, și asta deoarece șansele ca alianța electorală PSD-PNL să câștige Primăria Capitalei sunt în momentul de față diminunate atât de scandalul mediatic în care este implicat numele lui Cîrstoiu, cât și de posibilitatea redusă ca un candidat nou să-i prindă din urmă pe principali doi contracandidați, Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone.

Într-o declarație recentă, Rareș Bogdan a transmis că pentru Primăria București există deja un candidat bine stabilit, Cătălin Cîrstoiu.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

„Înainte de orice, vreau să vă spun o chestiune simplă, pentru că ne urmăresc televiziunile din România, au căutat declarații de la mine astăzi, am refuzat să dau, am spus că sunt în diaspora și nu vreau să dau cale niciunei speculații.

Și le spun de aici, de la Roma, ca mi-ar face mare, mare plăcere să candidez la Primăria Capitalei și mă gândesc foarte serios, dar încă nu am ales Capitala. Încă nu știu dacă să candidez la Roma, să candidez la Londra, la Paris sau la Madrid. După ce vom hotărî împreună în care dintre capitale să candidez, vă promit că voi candida. După care, discutăm și de București. La București avem un candidat, pe domnul Cătălin Cîrstoiu, dar dacă domniile lor insistă, repet, avem Roma cu o comunitate de 300.000 de români, putem să facem un pic de efort, punem măcar un viceprimar, dacă nu un primar”, a spus Rareș Bogdan, duminică.

Citește și