• Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că este momentul ca preşedintele Klaus Iohannis să anunţe urgent un plan de reducere etapizată a restricţiilor.
  • Ciolacu mai spune că demnitarii care au sfidat regulile impuse cetăţenilor obişnuiţi ar trebui „să zboare din funcţie”.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că nu există „terorişti”, „săraci” sau „asasini”, ci doar români disperaţi, unii că mor de foame, alţii că sunt extenuaţi după un an de zile de luptă cu pandemia.

Social-democratul spune că aceştia sunt revoltaţi de aroganţa, lipsa de transparenţă, deciziile contradictorii şi neaplicarea egală a legii şi că toţi simt că statul i-a abandonat.

„Acum este momentul ca Iohannis să se hotărască dacă este preşedintele tuturor românilor sau dacă va continua să întreţină ura şi haosul din societate. Acum Iohannis trebuie să anunţe urgent un plan de reducere etapizată a restricţiilor. Acum este momentul ca demnitari precum Voiculescu şi Turcan, care au sfidat regulile impuse tuturor cetăţenilor obişnuiţi, să zboare din funcţii”, a scris Marcel Ciolacu joi pe Facebook.

Recomandări

HALEY VOTES FOR TRUMP
„PREGĂTIȚI-VĂ!”
NETANYAHU: VOM ELIMINA HAMAS
DOR DE DUCĂ
BRITANICII SE PREGĂTESC DE ALEGERI
PUTIN EXTINDE RĂZBOIUL HIBRID

Liderul PSD susţine că oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care să ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate şi de măsuri coerente pentru a le proteja locurile de muncă.

„Altfel, tensiunea socială se va transforma, rapid, într-un cutremur care va mătura şansele ţării de a ieşi din criză”, a mai scris Ciolacu pe reţeaua de socializare.