• PSD și PNL au depus lista de 42 de nume pentru europarlamentare și peste 1,6 milioane de semnături.
  • Cele 2 partide au închiriat vechiul sediu al USL cu peste 10.000 de euro.
  • Tot astăzi s-a lansat la Primăria Capitalei și Cristian Popescu Piedone.

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă dau start campaniei pentru alegerile locale și europarlamentare, liderii celor 2 partide mergând astăzi la noul sediu din Kiseleff, dar și la Biroul Electoral Central ca să depună listele cu semnături și candidați în alegerile de pe 9 iunie.

Din cele 42 de nume de pe lista comună PSD-PNL pentru Parlamentul European, doar 4 sunt femei. Motiv pentru care cei doi lideri au început să se bâlbâie. Iar secunzii lor, Rareș Bogdan și Mihai Tudose, acum capi de listă pentru cele două partide, au început să-și aducă aminte cum în trecut au schimbat geci de campanie și n-a ieșit foarte bine.

Chiar dacă politicienii sunt deocamdată voioși chiar și când se bălăcăresc reciproc, anul acesta campania va fi puțin diferită. Pericolul conținutului deepfake care poate să se viralizeze prin rețelele de socializare și care să afecteze candidații dar și rezultatul alegerilor – este luat foarte în serios. Motiv pentru care de la nivelul Guvernului săptămâna viitoare se va reglementa acest lucru.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Citește și