• În februarie, Google și-a dezvăluit sediul din New York, la Hudson Square.
  • Madeline Park a vizitat noul birou și a simțit că este ca o stațiune de wellness all-inclusive.

Google a primit angajații în noul său birou de 2,1 miliarde de dolari în februarie, în cartierul Hudson Square din New York. Numită St. John’s Terminal, clădirea are 12 etaje și a fost construită deasupra unui terminal feroviar din anii 1930, scrie Business Insider.

Cele mai tari facilități pe care le-am văzut și care fac ca acest birou să se simtă aproape ca un complex de wellness all-inclusive:

Sala Mare

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII

Lounge-ul are tavane foarte înalte, mobilier confortabil și o cafenea unde puteți lua băuturi precum espresso, matcha, cafea și chai cu micul dejun – totul gratuit.

Mobilierul distractiv

Există online un taburet pentru buldog cu aspect aproape identic, care costă sub 90 de dolari, iar scaunul galben arată ca o piesă numită „Klara”, realizată de designerul și arhitectul spaniol Patricia Urquiola.

Sala de sport complet echipată

O întreagă secțiune a clădirii este dedicată Centrului de Recreere. Are facilități precum un studio de spin, o sală de yoga, un studio de arte marțiale, un spațiu separat pentru antrenament personal și chiar un birou de antrenor pentru instructori.

Studioul de yoga

Studioul de yoga din lemn natural este chiar după colț de sala de sport și are o strălucire liniștitoare de lumină.

Sala de masaj

Camerele au diverse aparate de terapie prin percuție și compresie.

„Magazinul” produselor Google

Lângă cafeneaua din hol, există un magazin dedicat plin de produse Google, Android și YouTube. Numai cabina de probă este mai mare decât dimensiunea camerei mele de la căminul de facultate.

Accesorii pentru animale de companie marca Google

Au existat chiar și accesorii pentru animale de companie marcate cu sigla Google.

Microbucătăriile

Stațiile de gustare de la Google sunt echipate cu un espressor La Marzocco de 20.000 USD pentru snobii de cafea, o cafea digitală de 6.000 de dolari pentru cei care nu fac cafea, o grămadă de fructe proaspete și sertare pline cu gustări.

Citește și