• VLOGGER de la Google poate crea conținut video pornind de la o singură imagine statică.
  • Modelul de inteligență artificială interpretează apoi înregistrările audio ale subiectului care vorbește, creând un limbaj al mâinilor și al corpului.
  • Acesta te-ar putea înlocui în cazul întâlnirilor online, atunci când nu ești pregătit să apari în fața camerei.

Google anunță lansarea unui nou proiect, numit VLOGGER. Ce este? VLOGGER este un model de inteligență artificială care poate edita un video deja existent, având capacitatea de a-ți schimba inclusiv expresiile faciale. Acesta te-ar putea înlocui în cazul întâlnirilor online, atunci când nu ești pregătit să apari în fața camerei. Va fi afectată activitatea vloggerilor și a influencerilor?

VLOGGER de la Google poate crea conținut video pornind de la o singură imagine statică, fără a fi nevoie de o învățare prealabilă, menținând un nivel avansat de fotorealism. Modelul de inteligență artificială interpretează apoi înregistrările audio ale subiectului care vorbește, creând un limbaj al mâinilor și al corpului care emulează mișcările naturale, cum ar fi clipitul, gesturile și expresiile faciale.

„Brandurile regăsesc în influenceri o posibilitate de a-și promova conținutul și chiar cred că este de ajutor pentru oameni și comunitățile create în online. Mi se pare interesantă funcția, dar cred că aș folosi cu niște limite. Cred că publicul ar trebui să fie conștient când urmărește o transmisiune live sau un video făcut de o persoană sau un video creat într-un astfel de mod”, a explicat Buliga Lorena-Maria, influencer, la Aleph News.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Citește și